Akoestische scheidingswanden

Deze geluidsvangers staan bol van absorptie

Minder nagalm open ruimte
Akoestische scheidingswand open kantoor
Akoestische scheidingswanden

Niet verplaatsbare akoestische scheidingswanden

Soms vraagt een kantoor om een vaste, permanente indeling van wanden die het geluid absorberen. We denken dan graag mee om de ruimte optimaal in te delen en in functie van de akoestische wensen bepalen we dan welke mate van absorptie gewenst is.

Verplaatsbare akoestische scheidingswanden

Wanneer een kantoor geen vaste indeling heeft en deze flexibel moet blijven, maken we akoestische wanden die eenvoudig te verplaatsen zijn. Door de metalen voeten staan de wanden stevig én zijn ze gemakkelijk verplaatsbaar.

vele varianten

Zelfstaande wanden CVOUSPLAIT
Vouwbare akoestische wand
Akoestische wand met lamellen
Wand met akoestische vulling

Afmeting en vorm akoestische scheidingswand

De maatvoering staat vrij en we kunnen de wanden maken in elk gewenst formaat. Wil je de wanden enigszins verplaatsbaar houden, dan maken we de wanden 150 cm breed en 195 cm hoog.

De vorm van de akoestische scheidingswand staat eveneens vrij. Wil je er gaatjes in maken, wil je een speciale vorm of afgeronde hoeken, dat kan allemaal.

Akoestische prestatie:
dubbelwandig of enkelwandig

De akoestische absorptie van de wanden is afhankelijk van de uitvoering. Hierin hebben we 2 varianten: de dubbelwandige scheidingswand bestaat uit 2 akoestische PET-panelen van 25 mm dik, met daartussen een kern van 18 mm MDF. Ideaal als je hoge eisen stelt aan de akoestiek. De enkelwandige scheidingswand bestaat uit 1 akoestisch PET-paneel van 25 mm dik en scoort eveneens hoge punten als het gaat om geluidsabsorptie.

Van voorstel tot realisatie

Dit is een mooi voorbeeld van een maatwerk ontwerp voor een leasemaatschappij waarin de contouren van een wagen verwerkt zijn. Uitgevoerd als dubbelwandige, akoestische scheidingswand, deze bestaat dus uit 2 akoestische PET-panelen van 25 mm dik, met daartussen een kern van 18 mm MDF.

Geluidwerende wanden
Wanden die het geluid tegenhouden

Ja!

Ik wil graag meer weten over akoestische scheidingswanden

contact voor akoestische scheidingswanden

In het formulier op onze contactpagina kun je aangeven wat je wensen zijn en/of wat je zoekt. Als je een offerte wenst te ontvangen, kun je dat eveneens op het formulier vermelden.

← terug naar overzicht akoestische producten