Akoestische plafondpanelen

Verticaal of horizontaal bevestigd, rechtstreeks aan plafond of gependeld aan kabels

geluiddempende panelen aan plafond restaurant
Restaurant
Geluiddempende panelen aan plafond sportschool
Sportschool
Plafondpanelen akoestiek crèche
Dagopvang mensen met een beperking

Akoestisch plafond

Het plafond is vaak een geschikte plaats om akoestische panelen toe te passen. Het oppervlakte is groot en het kan een akoestische oplossing zijn die relatief weinig ‘ruimte’ vraagt. Zorg dat je altijd met goede absorberende materialen werkt, zoals bijvoorbeeld onze PET-panelen. Als je de panelen op 200 mm afstand van het plafond hangt, dan bereik je de hoogst mogelijke absorptiewaarde van 1. Dit wil zeggen dat 100% van het geluid dat het paneel raakt wordt geabsorbeerd.

Zorg altijd dat je ook de mogelijkheden van het plafond goed kent. Zijn er sprinklers geïnstalleerd, houd daar dan rekening mee. Blokkeren de akoestische plafondpanelen niet de aanwezige verlichting? In het laatste geval kunnen we eenvoudig de akoestische PET-panelen voorzien van een uitsparing voor de verlichting.

Plafondpanelen op maat

Onze plafondpanelen maken we altijd op maat. Dat wil zeggen dat we de, bijvoorbeeld vierkante of rechthoekige, panelen kunnen voorzien van mooie afgeronde hoeken. Of we snijden de geluiddempende panelen in een bepaalde vorm zoals een klavertje vier of een wolk of … een andere vorm. Je kunt gerust je creativiteit hiervoor gebruiken, en anders doen wij een mooi voorstel als je net even iets anders wenst.

Qua maatvoering zijn we ook flexibel. Wil je een plafondpaneel van 1740 x 980 mm, dan maken wij dat exact op maat en zorgen we ervoor dat het paneel precies past in de beschikbare ruimte.

Akoestische plafondpanelen mooi
witte plafondpanelen direct aan plafond
kinderdagverblijf akoestisch plafond
plafondpanelen in speciale vorm en kleur
akoestische plafondpanelen HOI
witte plafondpanelen aan kabels

JA!

Ik wil graag een offerte ontvangen voor akoestische plafondpanelen

contact voor akoestische plafondpanelen

In het formulier op onze contactpagina kun je aangeven wat je wensen zijn en/of wat je zoekt. We zorgen er dan voor dat je een offerte ontvangt.

← terug naar overzicht akoestische producten