Akoestiek restaurant

Een betere akoestiek in je restaurant wordt door de gasten zeer gewaardeerd

Koraal geluidsabsorberend fotopaneel
wandpaneel Koraal
geluiddempende panelen aan plafond restaurant
plafondpaneel wit
Repeat akoestische wandpanelen
wandpaneel Repeat

Je mist nog één ding: een goede akoestiek in je restaurant

Je hebt je restaurant op orde! De menu’s, de gerechten, het interieur, het personeel, de lokatie … alles ademt de sfeer uit die je wenst. Van luxe tot volks, van klein tot groot. Maar …. er ontbreekt nog één essentieel ding: een aangename akoestiek! Alle redenen om de akoestiek in je restaurant te verbeteren.

Gelukkig weten gasten steeds vaker te benoemen wat ze wel en niet goed vinden. “Het eten en de bediening waren fantastisch, maar jullie zouden de akoestiek in het restaurant nog moeten verbeteren”, is een veelgehoorde opmerking. Gelukkig wordt een aangename akoestiek door de restauranthouders zelf ook steeds meer als een toegevoegde waarde gezien. Het gaat immers om de totaalbeleving van een avondje uit.

Onze akoestische oplossingen gaan jaren mee en blijven hun werk onverstoord doen. Hun werk bestaat uit het absorberen van geluidsgolven zodat er meer rust ontstaat en iedereen elkaar veel beter kan verstaan. Niet alleen fijn voor de gasten als ze elkaar onderling goed kunnen verstaan, ook heel fijn voor de bediening als ze de bestellingen goed kunnen opnemen. Een goede investering dus.

Heb je al aan de akoestiek van de bedrijfskantine of -restaurant gedacht?

En wat te denken van de akoestiek in de bedrijfskantine of -restaurant? Gedurende een paar piekuren per dag ontstaat er een kakofonie aan geluiden en verkeer.

Een eetpauze is voor veel mensen een goede gelegenheid even afstand te nemen van de werkplek, andere collega’s te spreken en even rustig te kunnen eten of drinken. Maar als het geluid overweldigend is, is er van een ontspannen pauze geen sprake.

Om de akoestiek in een restaurant te verbeteren, hebben we diverse mooie akoestische oplossingen voor aan de wand of het plafond. Dit maken we geheel op maat en naar wens van de klant. Moet het zoveel mogelijk onzichtbaar zijn of mogen we er iets moois van maken dat aansluit bij het gewenste of bestaande interieur?

In samenspraak komen we altijd tot een oplossing waar iedereen jaren plezier van zal hebben.

Ronduit stil wandpaneel
wandpaneel Ronduit
Repeat akoestische wandpanelen
wandpaneel Repeat
akoestiek restaurant verbeteren
wandpaneel Silence

JA

IK WIL GRAAG WETEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR MIJN (BEDRIJFS-)RESTAURANT

Contact voor akoestiek in restaurant

In het formulier op onze contactpagina kun je ons vertellen wat je graag wilt weten.