bel ons be nw      
bel ons nl nw      
vraag groen      
offerte groen      

Bewaren

Bewaren

Bewaren

citaat left vilt

Vilt is een product dat als een rode draad door onze collecties loopt. Dit mooie natuurproduct blijft haar stempel drukken op de hedendaagse inrichting en vindt haar weg naar de meest creatieve uitingen en toepassingen.

 

Vilt is warm, duurzaam, zacht, ademend, water- en vuilafstotend, isolerend, geluiddempend en prachtig te combineren met andere materialen.

 

Het mag duidelijk zijn dat we vilt toepassen in onze akoestische producten vanwege de looks én de akoestische eigenschappen. Bovendien ondersteunt het onze groene gedachte.

 

citaat left vilt op de rol

Naast de afgewerkte (akoestische) producten van vilt leveren we ook vilt op de rol met een minimale afname van 5 strekkende meter.

 

De collectie Paradiso vilt is een vervilte wol en leverbaar in 2, 3 en 5 mm dikte en heeft een breedte van ca. 180 cm. Dit vilt wordt o.a. rechtstreeks op ramen, wanden, kast(deur)en en plafonds geplakt.

 

De collectie geweven wolvilt wordt toegepast en o.a. meubelbekleding en gordijnen en is leverbaar op een breedte van ca. 140 cm.

Vilt is een product dat als een rode draad door onze collecties loopt. Dit mooie natuurproduct blijft haar stempel drukken op hedendaagse inrichting en vindt haar weg naar de meest creatieve uitingen en toepassingen.

Wij leveren 2 collecties wolvilt in diverse prachtige kleuren. De collectie Paradiso is vervilte wol en leverbaar in 2, 3 en 5 mm. De geweven collectie wolvilt wordt toegepast in de meubelbekleding en stoffering.

Vilt is warm, duurzaam, zacht, ademend, water- en vuilafstotend, isolerend, geluiddempend en prachtig te combineren met andere materialen. Het mag duidelijk zijn we vilt toepassen in onze akoestische producten vanwege de looks én akoestische eigenschappen. Bovendien ondersteunt het onze groene gedachte.

Samen met onze opdrachtgevers hebben we al mooie projecten gerealiseerd met vilt. Denk aan vloerkleden, kleurrijke wandkleden (door ons voorzien van een extra akoestische werking), meubel- en wandbekleding en paneel- en strokengordijnen.

- See more at: http://www.cvousplait.com/over-ons#sthash.OBFrqyoE.dpuf

citaat left vilt stalen

Wil je één of meerdere stalenkaarten vilt bestellen?

 

Je kunt kiezen uit de volgende stalenkaarten

 

[1] Paradiso vilt stalenkaart

€ 14,50 per stuk (incl. verzending, incl. BTW)

 

[2] Geweven vilt stalenkaart

€ 7,50 per stuk (incl. verzending, incl. BTW) 

 

Vul dan het formulier in!

 

Na ontvangst ontvang je de factuur, na betaling worden de stalen toegestuurd en bij een eerste order gecrediteerd.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren